Feestelijke opening gebouw Wijnhaven in Den Haag

16 februari 2017 door Webredactie TBM

De Universiteit Leiden vierde op 10 februari de officiële opening van het gebouw Wijnhaven, de nieuwste locatie van de Campus Den Haag. Ook de TU Delft heeft een locatie in dit fantastische pand aan de Turfmarkt: de masteropleiding EPA is er sinds 1 februari op de 5e verdieping gevestigd.

Tijdens de feestelijke opening onder aanwezigheid van burgemeester Jozias van Aartsen en wethouder Ingrid van Engelshoven benadrukte Rector Magnificus van de Universiteit Leiden Carel Stolker het belang van de samenwerking met de Universiteit Delft. “Het spannendste wat hier staat te gebeuren is de samenwerking met de TU Delft, omdat alle actuele wereldproblemen een hoge technische component hebben”, aldus Stolker.